Сделать стартовой

Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua

Объявление

Беслпатная раздача gold на Vip-file,Letitbit,Depositfiles абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь Вы можете получить голоса Вконтакте абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Де в Києві зробити стрижку?


Де в Києві зробити стрижку?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Підкажіть, чи є в Києві хороший барбершоп, де пропонують якісні послуги стрижки? Не перший день шукаю, але не знайшов поки те, що потрібно. Хоча і столицю знаю погано поки що.

0

2

Я хочу вам порадити барбершоп Frisor, куди ходжу останнім часом. Талановиті майстри цього барбершопа створили мені сучасний елегантний імідж. Особисто мені дуже подобаються такі зміни. Я повністю задоволений ціною та якістю обслуговування. Для мене найважливіше результат, а він шикарний.

0

3

Волосся – це моя причина постійних проблем. Але чи може ця неприємність перетворитися на щось корисне? Як я можу продати своє волосся і використати гроші задля зміни образу?

0

4

Моє волосся завжди було дуже довгим і красивим, але я вирішила, що час змінювати щось. Коли я побачила оголошення про скупку волосся https://hairua.com/ компанією HAIRUA, я зрозуміла, що це може бути моя можливість зробити щось незвичайне. Продати свої волосся - це була не просто зміна стилю, але і шанс допомогти комусь. Крім того, я отримала чудову суму грошей, яку використала на придбання нових речей, що підкреслюють мій новий образ. Тепер я відчуваю, що моя зміна стилю стала не лише чимось новим для мене, але і допомогою іншим.

0


Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Де в Києві зробити стрижку?